Quick Autohandel er et godt og velfunderet firma. Vi er jordnære, og har ikke et stort glasfacade showroom. Vi prioriterer den personlige kontakt, høj service og tilfredse kunder. Det gælder både på vores værksted såvel som under et bilsalg.

I bilhandler med os bliver alt lagt frem og gennemgået, så du kan træffe dit valg af bil, finansiering og forsikring på et oplyst grundlag. Du skal køre herfra med ro i maven og være tilfreds med dit bilkøb. - Vi vil jo gerne handle med dig igen.

Vi har gennemsnitligt 50-70 biler på lager og er din ønskebil ikke imellem dem, kan vi finde den til dig. Vi kan skaffe stort set alle biltyper - nyere brugte og i alle prisklasser.

 

Fakta:

Quick Autohandel blev etableret i Januar 2011. I de først år var det primært dæk og fælge som vi beskæftigede os med. Hvorefter ansættelse af den første fuldtidsmekaniker førte værkstedsdelen med. Samtidig med at handel med biler voksede og blev hovedbeskæftigelsen.

Indehaver Kim Rasmussen er udlært automekaniker i 1993. og har forud for åbningen af egen forretning, 28 års erfaring i dæk- og autobranchen.

I 2015 blev vi en del af værkstedskæden AutoPartner som består af mere end 250 værksteder fordelt over hele landet.